За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хотел Abora Continental от веригата хотели Лопесан е с категория 3* и се намира в самото сърце на курорта Плая дел Инглес, на първа линия, съвсем близо до  крайбрежната  алея  и  процъфтяващ търговски и  развлекателен  район. Хотелът отстои на 150 м. от плажа с тъмен вулканичен пясък (Плая де Верил) и на 300-400 м. от златистите пясъци на Плая дел Инглес. Летището на остров Гран Канария е на 25 км от хотела. Abora Continental е построен през 1979 г., и изцяло реновиран през 2018 г. Разполага с централна сграда на 7 етажа с 3 асансьора и градина от 350 м2.

В стаите

Хотелът разполага с 396 просторни, комфортни и реновирани двойни стаи, с различни видове обзавеждане,  които  са  разпределени на 7 етажа, обслужвани от 3 асансьора.

Има  стандартни  двойни  стаи,  фамилни  стаи  и  двойни  делукс  стаи с гледка, както и икономични. Всяка двойна стая е обзаведена с две отделни легла или (при  поискване) с единично  двойно  легло,  баня  с душ,   диван,  обзаведен  балкон,  сателитна ТВ, телефон, ел. кана, безплатен  WiFi, климатик, сейф и минибар (срещудопълнително заплащане).

 Стаите с двойно делукс гледка, всички с отличен изглед към морето и оборудвани с кафе машина Nespresso, бутилка вино при  пристигане и комплект принадлежности "Deluxe".

На територията на хотела

В Abora Continental има голяма озеленена зона, в която има зона за къпане, състояща се от 2 басейна с сладка вода - единият от които е аклиматизиран за използване през зимните месеци. Има детски басейн до напълно оборудвана детска площадка и две ревитализиращи джакузита.
Освен това има две просторни зони за слънчеви бани с шезлонги, където гостите могат да се възползват максимално от хубавия климат на Канарските острови. Хотелът предлага и кърпи за басейн.

Хранене

Хотелът Abora Continental by Lopesan Hotels предлага на гостите на хотела настаняане на база ол инклузив.
В „24/7 by Abora“, снек-бар, храна и напитки са на разположение 24 часа в денонощието.

Закуската, обядът и вечерята се предлагат на бюфет-ресторант „sABOReA” като шведска маса на топло и студено. Екипът на ресторанта сервира богат избор от храна всеки ден, състоящ се от международни и национални ястия и изненадващи тематични бюфети, които се въртят около азиатски, италиански, мексикански и канарски острови, наред с други.

За тези, които предпочитат да се хранят на открито, „Snack & Go“ е пространство, което обслужва 3 различни кулинарни вариации:

Италианско: За да не бъде пропуснат от любителите на италианската бърза храна, тук се предлагат разнообразни пици и брускети.

Бургер: Пикантни хамбургери, хот-дог, разнообразни гарнитури и различни сосове могат да бъдат избрани, за да дадат възможност на гостите да създадат ястие, което да задоволи техните специфични вкусове.

Природосъобразно: За онези гости, почитатели на по-здравословното хранене и органични продукти - пресни и здравословни ястия на основата на плодови и зеленчукови шейкове, салати, рула, шейкове от пшеница или царевица и сандвичи за салата.

Барът на басейна на хотела е разположен до основния басейн и е угощение на открито. Барът на басейна е страхотен избор за кафе, коктейл или друга освежаваща напитка. Клиентите могат да избират и от меню от първокласни и топ марки на страхотни цени.

ALL INCLUSIVE

Пълно работно време: от 11: 00h до 11: 30h *
*С изключение на 24/7 от Abora, който ще работи 24 часа в денонощието

sABOReA Бюфет
❖ Закуска
От 8: 00h до 10: 30h
Бюфет с топли напитки и плодови сокове на чаша.

❖ Обяд
От 13: 00h до 15: 30h
Бюфет, с дозатори за кранове за напитки: минерална вода, сокове, вина, сангрия, освежителни напитки и бира.

❖ Вечеря
От 18: 00h до 21: 00h (зима)
От 18: 00h до 21: 30h (лято)

Вечеря на шведска маса, която се върти седмично и с пет тематични вечери за храна. Пиeте: минерална вода, сокове, вина, сангрия, освежителни напитки и бира.
Децата ще имат собствено пространство, прилежащо към основния бюфет, където ще има храна, отговаряща на техните вкусове и нужди, допълнена с разнообразни бурканчета или пюрета за бебешка храна, млечни продукти, какао и др.

 

Snack & Go
(Вътрешно пространство с открита тераса)
Той има три различни области на хранене;

- италиански: селекция от италианска храна, базирана на пици и брускети).
- Бургер: селекция от различни видове хамбургери, хот-дог, гарнитури и няколко топинга, за да се даде възможност на гостите да създадат ястие, което да задоволи техните специфични вкусове.
- Природосъобразно: селекция от хранителни продукти, които варират на седмична база, състояща се от плодови шейкове, салати, рула, обвивки, бурито, сандвичи, всички от които съдържат маруля и домат.

Дозатор за напитки, разположен в две зони за самообслужване: води, сокове, вина, сангрия, освежителни напитки, бира и кафе.
Лято: От 11: 00h до 10: 30h
Зима: От 11: 00h до 22: 00h

24/7 от Abora
(Зона за самообслужване във фоайето на хотела)

Диспенсер за вода, кранове, освежителни напитки, сокове, бира, сангрия, вино и кафе. Сладкарски изделия и два вида сандвичи.
Без спиране, 24 часа

Лоби тераса-бар
(Вътрешно пространство с открита тераса)

Пълна селекция от напитки, кафе и чайове, смесени напитки и коктейли, всички те фигурират в менюто All-inclusive. В този бар гостите ще намерят и списък с първокласни напитки и водещи марки на много конкурентни цени
От 18: 0h до 01: 00h

Бар на басейна
(Вътрешно пространство с открита тераса)

Пълна селекция от напитки, кафе и чайове, смесени напитки и коктейли, всички те фигурират в менюто All-inclusive. Гостите ще намерят списък с първокласни напитки и най-добрите марки на много конкурентни цени в този бар, като допълваща опция към избрания от тях режим на настаняване.
От 10: 00h до 18: 00h (зима)
От 10: 30ч до 18: 30ч (лято)

Плаж

Хотелът се намира на първа линия срещу малък плаж на име Плая де Верил, с тъмен пясък. До него, малко по на запад е 2,7-километровия Плая дел Инглес с претенции, че е един от най-известните плажове в Европа. Благодарение на мекия климат на Гран Канария той е изключително популярен през цялата година и е една от най-оживенате туристически дестинации в цяла Испания. Този пълен с развлечения и слънчев плаж предлага всякакви развлекателни и спортни дейности, включително водни ски, ветроходство, уиндсърф, водни ски и много др.

По плажа има изобилие от обществени удобства и душове, както и павилиони за продажба на студени напитки, сладоледи и други освежителни напитки. Хората с двигателни трудности ще намерят различни точки за достъп, където рампи се спускат до пясъка.

След плаж може да се разходите по атрактивната пешеходна алея, Paseo Costa Canaria, която е облицована с буйна тропическа флора и луксозни вили. Разположена е в непосредствена близост до плажа, свързвайки Плая де лас Бурас на изток с началото на пясъчните дюни Маспаломас. 

Забавление

Abora Continental предлага разнообразна развлекателна програма, включваща игри и спорт за деца и възрастни. Тези дейности се провеждат на няколко езика. Тази възможност за отдих се допълва през нощта със забавни представления и танци. Освен това хотелът предлага широка гама от дейности, игри и пространства, специално за деца от 4 до 12 години, като част от своя детски клуб Aborito’s, където всички се забавляват.

Abora Continental разполага със зала за масаж, сауна, фитнес център, център за гмуркане, център за развлечения и търговска зона, сред които има магазин за сувенири и място за наем на велосипеди.

Предлага се удобство за семейства с малки деца - гледане на деца (срещу заплащане).

На рецепцията на хотела гостите могат да поискат допълнителни услуги като медицинска помощ и паркинг за автомобили под наем, обмяна на чуждестранна валута, коли под наем и резервации за шоута и екскурзии, и др.

Оценки и коментари